Olvass rólunk!

Ismerd meg csapatunkat!

Landek Péter

Sziasztok!

Landek Péter vagyok. Hálózati ismereteket oktatok az alapoktól egészen az emelt szintig. Nálam lehetőség nyílik megismerni a hálózat világát, erre segítségemre van egy sokatok által ismert szimulációs program a Cisco Packet Tracer, amivel a középiskolában is oktatják a fiatalokat. Aki érettségire szeretne velem felkészülni, megteheti közép, illetve emelt szinten is, emellett aki csak most kóstolt bele a hálózat világába, szintén szívesen segítek neki elsajátítani mindent, amire kíváncsi és megszeretne tanulni. Célom, hogy minden diákom számára megfelelő felkészítést tartsak és sikeres vizsgákra/tervekre/célokra vezessem őket.

Elérhetőségek:
E-mail: landekpeter@wsnh.hu
Tel.: 06204801703

Landek Péter - Oktató
Landek Péter - Oktató

Fejér Soma

Sziasztok! 

Nagy tisztelettel köszöntök Mindenkit! Fejér Somának hívnak. Az International Business School budapesti intézményében folytatom a felsőoktatási tanulmányaimat gazdálkodási és management szakon. A WSNH Ügyintézési vezetője vagyok! Egy valamit mindenkinek megígérhetek, az itt lévő oktatók és az én segítségemmel bárki, aki szeretne tanulni/fejlődni hálózati ismeretekből, szeretne felkészülni érettségire, mind emelt mind közép szinten itt lehetősége nyílik rá! Ha bármilyen kérdésetek felmerül, keressetek minket bizalommal!

Elérhetőségek:
E-mail: fejersoma@wsnh.hu
Tel.: 06706178866

Fejér Soma - Ügyintézési vezető
Fejér Soma - Ügyintézési vezető

Landek Zsolt

Sziasztok!

Landek Zsolt vagyok, Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatójaként folytatom a tanulmányaimat, gazdaságinformatikus felsőoktatási szakképzésen. Hálózati ismeretek oktatok már a középiskolás éveim óta. Legjobb tudásom szerint szeretnék segíteni azoknak, akik szívesen tanulnak/tanulnának hálózati ismeretek gyakorlatot. Ezt nálam megtehetik az alapoktól kezdve a középszintű érettségiig. A tanóráim célja, hogy mindenki számára a megfelelő tudást biztosítsam a sikerei eléréséhez.

Elérhetőségek:
E-mail: landekzsolt@wsnh.hu
Tel.: 06204801698

Landek Zsolt - Oktató
Landek Zsolt - Oktató