Fontos információk hálózati ismeretek kurzusainkról!

Fontos információk!

Kurzusok menete:

A kurzusok és díjak a "Kurzusok" menüponton belüli "Kurzuslista" menüpontban láthatóak (vagy a bekezdés alatti gombra kattintva). A kurzusokon belüli órákon egyszerre több diák/tanuló is részt vehet egy időpontban. A kurzusok a felkészüléshez szükséges, már előre összeállított tananyagokból állnak. Minden kurzuson belül a megfelelő tananyag kerül folyamatos leadásra. 

Kurzusok kifizetése:

A kurzusok kifizetése banki átutalással történik. Mindig annyi óradíjat kell befizetni amennyi órát szeretne az illető felvenni az adott héten. A különböző kurzusok fix időpontokban vannak, csak nagyon ritka alkalmanként változnak. A kurzusok időpontjai a Kurzusok menüpontban lévő Naptár menüpontban láthatóak (vagy a bekezdés alatti gombra kattintva). Ott ki lehet választani a tetszőleges időpontot, amin az illető részt fog venni. 

Kurzus rendelés:

Ha megvan a tetszőleges kurzus, óraszám és időpont, A Kurzusok menüponton belül, a Megrendelések menüpontban (vagy a bekezdés alatti gombra kattintva) tudja megrendelni a kurzust. Fontos, hogy a megrendelés CSAK a megrendelést követő hétre érvényes! A megrendelés elküldése után a rendelést rögzítjük, a fizetés után pedig E-mailben küldünk értesítést a rendelés érvényességéről.

Discord

Az órák Discord szerveren belül kerülnek leadásra. Discord információk/letöltés az alábbi gombra kattintva:

Egyéb információk:

FONTOS!

A megrendelést hétfő reggel 09:00-tól, péntek este 19:00-ig lehet elküldeni, utána a megrendelés menüpont lezárul és legközelebb hétfő reggel 09:00-tól nyílik meg.  

Az első 5 megrendelőnek jár egy plusz konzultációs óra, saját megbeszélés alapján! Erre minden heti megrendelésnél adódik lehetőség! 

Egyéb kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.